Marina Fari ndahet pa u lidhur mirë. Tani që të dy kanë statusin’singël’

Çifti i shumëpërfolur kohët e fundit, Marina Fara dhe Edi Ismaili, ashtu siç erdhën për publikun papritur ashtu me sa duket edhe kanë përfunduar historinë e tyre. Jo më larg se para 1 muaji dhe disa javësh, marina e fejua me ceremoni me Edin, djalin e pasur dhe të famshëm për lidhjet e tij me […]

Continue Reading

Nga Bislim Ahmetaj: Mjaftuc Veliaj ndale propogandën rozë me fëmijët e Tiranës.

Erion Veliaj nga që nuk bën dot fëmijë me gruan e tij, (një fatkeqësi që s’ja uroj as hasmit)shkon përditë nëpër shkollat e qytetit dhe ju bën politikë rozë fëmijëve. Nqs nuk e ndalë ligji këtë praktikë bolshevike ndonjë ditë do ta ndalë ndonjë prind dhe askush s’ka të drejtë ta quaj vetgjygjësi. Femijtë I […]

Continue Reading