Flet ish i dënuar politik Lekë Frroku, bashkëvuajtës dhe bashkëjetues në një dhomë me Visar Zhitin

I BIE BOJA SHPIFJES PRESIDENCIALE MBI SPIUNIMIN E ZHITIT: NË VITET 1982 E NË VAZHDIM, VISAR ZHITI KA VUAJTUR DËNIMIN JO NË SPAÇ, PO NË QAFË-BAR (Flet ish i dënuar politik Lekë Frroku, bashkëvuajtës dhe bashkëjetues në një dhomë me Visar Zhitin) (E hapur pë çdo publikim në media) Tek zyrat e Institutit të Studimeve […]

Vazhdo të lexosh