Reagon Nikollaq Neranxi/ Gjobëvënësit e mediave, krimbat që duan të na e shesin errësirën për dritë!

Unë kam vijuar duke punuar edhe në vitin e mbrapshtë 97 dhe i njoh shumë mirë gjobvënënit. Në fillim më dilnin me maska dhe duhej t’ju jepje patjetër para, përndryshe të vrisnin. Më vonë, filluan të miqësohen, hiqnin maskat dhe bënim dhe pak muhabet. Shpresonin shumë që rrumpalla në Shqipëri të zgjaste, sepse fitonin më […]

Vazhdo të lexosh