Pica ju ndihmon për rënien në peshë

Sipas një studimi të ri të bërë në Portugali, pica plot me djathë dhe proshutë bashkë edhe me ndonjë spec djegës sipër do të mund të jetë zgjidhje për humbjen e tepricës së kilogramëve. Është konstatuar që kjo metodë vërtet ndihmon në humbjen e kilogramëve, sepse të hash një herë në javë ndonjë ushqim të shijshëm […]

Vazhdo të lexosh