Bojaxhiu dhe partia e “madhe” e Ngjelës regjistrohen në KQZ

KQZ vijon me proceset për përgatitjen e administrimit dhe zhvillimit të zgjedhjeve të Kavajës në 7 maj dhe ato të 18 qershorit. E ndërsa opozita nuk ka dërguar propozimet e saj duke shkelur afatet, KQZ ka miratuar emerimet për vakancat. Ne mbledhjen e radhës u regjistruan edhe partia e Gjergj Bojaxhiu “Sfida për Shqipërinë”, dhe […]

Continue Reading

PS dhe PPSH janë rregjistruar sot në KQZ. Akoma nuk është regjistruar LSI

Burime nga ky institucion pohuan zyrtarisht për “BalkanWeb” se kërkesa e PS-së do shqyrtohet dhe miratohet në mbledhjen e ditës së hënë të KQZ-së duke vënë në dispozicion edhe një kopje të projekvendimit që pritet të miratohet në 20 mars. Në të njëjtën ditë mësohet se pranë KQZ-së do të rregjistrohet edhe Partia e Punës […]

Continue Reading

Disa nga partitë e spektrit të djathtë regjistrohen në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, për zgjedhjet e 18 Qershorit.

Disa nga partitë e spektrit të djathtë kanë depozituar dokumentacionin ligjor për t’u regjistruar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, si subjekte të cilat do të marrin pjesë në zgjedhjet e 18 qershorit për parlamentin e ri. Kryetari i Partisë Balli Kombëtar, Adriatik Alimadhi dhe kreu Partisë Aleanca Demokratike, Eduart Abazi, kanë çuar pranë KQZ dokumentacionin […]

Continue Reading