Bushati: Shumë shqiptarë u pranuan prej Italisë gjatë atyre kohëve dramatike

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati në një intervistë për BBC në emisionin Newshour flet për vendimin e qeverisë shqiptare për të marrë emigrantët nga Eritrea të cilët ndodhen në brigjet italiane. Ministri Bushati sqaron se “Shqiperia për asnjë moment nuk e sheh krizën e refugjatëve si mënyrë për të përparuar me […]

Continue Reading

Manjani: Qytetarët dhe territori në rrezik, po kërcënohet ekzistenca jonë

Përmes një shënimi të shkurtër në rrjetin social Facebook, Manjani sqaron se kjo qeveri po i degdis shqiptarët nëpër Europë duke kërkuar azil, ndërsa vendin e shndërron në një qendër azili për ISIS dhe refugjatët afrikanë. Sipas tij, në territorin e Shqipërisë po përgatitet të digjen mbetje gjithfarësh të Europës, ku së shpejti tre inceneratorë […]

Continue Reading