Bylykbashi: PS e varrosi reformën zgjedhore

Demokratët nuk pranojnë asnjë ndërhyrje në reformën zgjedhore nëse nuk pranohet votim dhe numërim elektronik. Oerd Bylykbashi e konsideron farsë, kërkesën e bashkëkryetarit socialist për të shtyrë afatin e komisionit te reformës zgjedhore. Socialistët bënë përpjekjen e radhës për reformën zgjedhore, duke kërkuar shtyrjen e afatit të komisionit të posacem parlamentar edhe me një muaj, […]

Vazhdo të lexosh