LSI revansh në Gjirokastër. Shkarkohet n/kryetari i Bashkisë nga PS-ja

Zamira Rami shkarkon Ylli Muhon, nga posti i nënkryetarit të Bashkisë Gjirokastër, i cili i përket PS-së. Lajmi është konfirmuar nga Zyra e Personelit dhe ajo Juridike në Bashkinë e Gjirokastrës. Motivet e shkarkimit zyrtarisht nuk janë zbardhur, por mësohet se Rami dhe Muho, kanë qenë në një përplasje të hershme mes tyre. Mesditën e […]

Continue Reading