Këshilltari politik i Merkel: Pas 25 qershorit duhet të jetë Basha kryeminister dhe qeveria Rama duhet të largohet. Video

Hans Joachim Falenski, Këshilltar politik i grupit parlamentar të CDU në Bundestag, dha një mesazh të fortë përpara ditës së zgjedhjeve. Duke folur për programin ekonomik të opozitës, i cili është bërë me konsulencën e këshilltarëve të Merkel, Falenski është shprehur se ‘ky program funksionon çdo ditë në Gjermani dhe është me e mira e […]

Vazhdo të lexosh