Ervin Salianji: Frika e vetmisë së madhe çon Ramën në shkeljen e ligjit! Kështjella e tij e fundit ra!

Per pushtet e perdorin ligjin kur iu duhet dhe po per pushtet perdorin letra bakalli pa asnje vlere si kjo sot! Deri sot Rama kembengulte per afatet kushtetuese dhe ligjore! Si rojtar i perbetuar i ligjit nuk pranonte as negociate, as shtyrje te dates se zgjedhjeve dhe ndryshim ne kod zgjedhor! E gjithe hipokrizia me […]

Continue Reading