Nga Dritan Shano/ Shpirtra memecë, por këmbëlehtë…

Eksodi masiv i shqiptarëve jo vetëm në këto 27 vjet, dhe sakrificat dhe mundimet për marrjen po aq masive të nën-shtetësive të tjera – greke, italiane, gjermane, franceze, kanadeze, amerikane, angleze, belge… – po prej shqiptarëve, tregon se mallkimi mbi Shqipërinë është shqiptar dhe jo i huaj. Duket sikur Shqiptari fillon ta dojë Shqipërinë vetëm […]

Vazhdo të lexosh