Si të ndalojmë gjakrrjedhjen nga hunda për 10 sekonda me këto tre produkte

Gjakrrjerdhja nga hunda, ose siç njihet në gjuhën mjekësore, espistazi është një fenomen i shpeshtë që shfaqet tek të gjitha grupshmoshat, por me të rrezikuarit janë fëmijët dhe të moshuarit. Ndonëse në pjesën dërrmuese të rasteve, sasia e gjakut të humbur nuk është e dëmshmë për organizmin, mjekët këshillojnë që të bëhet kujdes në rastet […]

Vazhdo të lexosh

Qepa dhe semundjet që ajo shëron.

 Nuk keni nevojë për mjekim të veçantë, kur natyra është pajisur me shumë bimë të cilat lehtë mund t’ju shërojnë. Kështu janë qepët. Ato mund të rregullojnë shumë probleme shëndetësore, pesë prej të cilave GazetaExpress i ka radhitur më poshtë: 1. Kolli  Prej qepëve mund ta krijoni një shurup shumë efektiv për kollin (edhe pse […]

Vazhdo të lexosh