Ja çfarë ndodh me trupin tuaj nëse bëni çdo ditë dush gjatë verës

Sipas dermatologëve, dushi i përditshëm vjen me më shumë dëme për lëkurën e shëndetin sesa përfitime. 1. Po dehidratoni lëkurën në nivel qelizor Kimikatet e sapunëve dhe shampove, uji i ngrohtë dhe qëndrimi i zgjatur në dush, do të thajë lëkurën në nivel qelizor. Bëni dushe të shpejta, me ujë të vakët dhe sigurohuni që […]

Continue Reading

Birra ka edhe disa funksione të tjera, të cilat ndoshta ju s’i keni ditur kurrë.

Kur dëgjojmë fjalën “birrë” na vjen në mendja pija alkoolike, ngjyrë ari, e cila arrin të na freskojë ditët e netët e verës. Përveç kënaqësisë që mund të sjellë konsumimi i saj, birra ka edhe disa funksione të tjera, të cilat ndoshta ju s’i keni ditur kurrë. Këto funksione do t’jua tregojmë më poshtë. U […]

Continue Reading