Ja pse nuk duhet ti puthni qentë

Qentë janë shoqërues besnik, rojtarë të besueshëm dhe njihen si miku më i mirë i njeriut. Por, përderisa shumë prej nesh mund të shprehim dashurinë ndaj tyre duke i përqafuar dhe puthur, ne mund të marrim disa baktere të dëmshme nga ta. Qentë mbajnë baktere të rrezikshme në gojë, duke çuar në infeksione potencialisht fatale, […]

Vazhdo të lexosh