Arian Galdini për Edi Ramën: Ti je rrezik publik. Ti je më i shëmtuar se Kulla e Korçës dhe më bosh se Sheshi Skënderbej

Ka bërë një thirrje të fortë dhe të pazakontë Pedagogu i Fakultetit Ekonomik në Universitetin Luarasi dhe njëkohësisht Presidenti i Akademisë për Administrim, Lidership dhe Qeverisje, Arian Galdini. Prej disa javësh, Pedagogu Arian Galdini ka nisur një traditë të publikimit në profilin e tij të videomesazheve ku ai kumton pikëpamjet e tij mbi zhvillimet politike […]

Vazhdo të lexosh