PS shkarkon 100 zyrtarë të LSI

Ilir Beqaj si ish Ministër i Shëndetësisë ka lëshuar  një urdhër shkarkimi për rreth 100 nëpunës dhe zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësi. Personeli prej gati 100 zyrtarësh ishte i punësuar në Drejtorinë Rajonale dhe Spitalet e Qarkut të Durrësit. Burime të Lajme.al thanë se pothuaj të gjithë punonjësit që kanë marrë urdhrin e largimit rezultojnë […]

Vazhdo të lexosh