Vokshi: Rama të hap dosjen e Havzi Nelës.

Deputetja dhe njekohesisht Kryetarja e Gruas Demokrate, Albana Vokshi, u takua me drejtueset e LDG- se Lezhë, Mirditë dhe Kurbin nga ku bëri thirrje për pjesëmarrje masive në protestën e 18 shkurtit në Tiranë për të rrëzuar qeverinë dhe për të cuar Shqipërinë drejt zgjedhjeve të lira dhe të ndershme ! “Nga Tirana nis një […]

Vazhdo të lexosh