Basha nga Kavaja: Biznesi i vogël në alarm. Do të rriten çmimet

Lulzim Basha, u takua me pronarë dhe të punësuar në biznesin e vogël në Kavajë, të cilët shprehen kundër futjes së tyre në skemën e pagesës së TVSH, pasi kjo do t’i çojë drejt falimentimit për shkak të rritjes së shpenzimeve. Po ashtu kjo, do ti detyrojë të rrisin cmimet, që do të thotë se […]

Continue Reading

Lubonja: Bombat lotësjellëse të ambasadorit Lu

Deri ditët e fundit ambas adori amerikan Lu e la në suspens shpjegimin e deklaratës së tij se katër klane dhe njëzet familje kontrollojnë vendin. Kjo bëri që ajo të komentohej gjatë gjithë javës që shkoi si asnjë lajm tjetër. Më skeptikët thanë se kemi të bëjmë me një keqinterpretim apo ekzagjerim të medieve, sepse […]

Continue Reading

Kërcënohen pronarët e autobuzëve të Beratit që transportojne protestues drejt Tiranës

Kreu i Partisë Demokratike në Berat, Gazmend Azizi, ka denoncuar ditën e sotme publikisht se pronarët e autobusëve që do niseshin drejt Tiranës me qytetarë që do i bashkoheshin protestës së opozitës, janë kërcënuar. Referuar kreut të PD-së, pas këtyre kërcënimeve, pronarët e autobusëve nuk janë nisur drejt kryeqytetit. Më tej, Azizi, ka bërë me […]

Continue Reading