Rama hakmerret ndaj Nikollaq Neranxit/ Video

IKMT prish ambientet e festës që Instituti Kulinar Neranxi do të organizojë në Livadh ne dt. 16.07.2017 ora 12:00-22:00! Na kanë shkatërruar stendat, pajisjet dhe reklamat. Duke qene ne token tone, me license dhe cdo dokumentacion te rregullt nuk arrijme te kuptojme pse. Pervec urrejtjes qe lexohet qarte me keto nisma vandale kundrejt investimeve private […]

Vazhdo të lexosh