Princi Leka II takohet me një delegacion të zonjave dhe familjeve të nderuara Franceze ‘Le Spot’

  Nt prince leka pati sot një takim miqësor me një delegacion të zonjave të familjeve të nderuara franceze “le spot”. Qëllimi i takimit ishte promovimi i shqiperisë. Në takim na nderuan me pjesmarjen e tyre Karin rudnicki-schlumberger, Madame Daniel Rudnicki-Schlumberger, Head of leverage finance chez jpmorgan, Laure Firmin-Didot, Conte madame Pierre conte, co groupe […]

Vazhdo të lexosh