Macron dhe Le Pen fitojnë në raundin e parë të zgjedhjeve

Kandidati pro-europian i qendrës Emmanuel Macron dhe radikalja e djathtë Marine Le Pen i Frontit Kombëtar rezultojnë fitues në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale në Francë. Ky është konkluzioni i Exit Polleve pas zgjedhjeve të sotme. Macron rezulton të jetë në krye me 23.7 % të mbështetjeve, i ndjekur nga Le Pen me 21.7 për qind. […]

Continue Reading