Putin/ Ja kur do të largohem

Vladimir Putin ka bërë të ditur se do të tërhiqet pasi mandati i tij të përfundojë në vitin 2024. Këtë gjë Putin do ta bëjë për ta respektuar kushtetutën, e cila ndalon mbajtjen e postit të presidentit për më shumë se dy mandate radhazi. Putin e ka dhënë këtë deklaratë përgjatë një forumi ekonomik të […]

Vazhdo të lexosh

Nga Agim Xhafka: Pllatoni dhe Nishani

Tek filmi “Perballimi” u kujtohet Pllatoni,ai personazhi që bënte arkivole. Në fakt ka qënë person real. Quhej Taqo Babuci dhe jetonte në Korcë. Por ishte njeri që fuste hundët kudo,ose e bënin autor dhe për gjëra që ai as i kishte thënë e as i kishte menduar. Ndaj një ditë i propozuan të hypte në […]

Vazhdo të lexosh