Gështenja, kurë shumë e mirë për shëndetin tonë. Ja efektet pozitive

Konsumoni gështenja jo vetëm pse janë frutë i stinës së vjeshtës, por sepse janë të pasura me vitamina, minerale dhe i bëjnë shumë mirë lëkurës dhe shëndetit të zemrës. Të pjekura apo të ziera, gështenjat janë mbretëresha e tavolinës së vjeshtës. Tepër të shijshme dhe super energjike, janë kurë shumë e mirë për shëndetin tonë. […]

Continue Reading

Mediat ndërkombëtare pasqyrojnë me nota pozitive protestën e opozitës/ FOTO

Mediat nderkombetare kane pasqyruar sot ne faqet e tyre protesten nje oreshe te opozites. Që nga ato, italiane, greke dhe deri në SHBA kanë pasqyruar protestën e sotme 1 orëshe dhe paqësore të zhvilluar në Shqipëri. Ajo që vihet re në shkrimet e medieve ndërkombëtare është fryma pozitive me të cilën shikohet protesta në Tiranë, […]

Continue Reading