Prokuroria për Krime të Rënda “shkrin” Stacionin e Policisë së Portit Durrës.

Burime të rezervuara shprehën se të paktën 10 punonjës policie, përfshire edhe Shefin e Stacionit policor të Portit janë arrestuar, në vijim të hetimit të nisur pas kapjes së një kamioni me 8 tonë drogë në Itali. Burimet thonë se janë arrestuar edhe disa doganierë, të dyshuar se kanë krijuar mundësitë për kalimin e kamionit […]

Continue Reading

10 ton drogë/ Arrestohet shefi i policisë së Durrësit

Julian Doraci është Shefi i Stacionit Policor të Portit të Durrësit, i arrestuar mbrëmjen e së dielës, si një prej 18 të dyshuarve të përfshirë në trafikimin e më shumë se 10 ton hashash drejt Italisë. Prokuroria e Krimeve të Rënda zyrtarisht njoftoi se Doraci, sëbashku me 9 policë të Portit, si dhe 8 doganierë […]

Continue Reading