Lala plas bombën në ‘Opinion’: Politikanët kanë lidhje me krimin, ka përgjime .

Gazetarja e kronikës në “Neës 24”, Klodiana Lala, sot, në emisionin “Opinion” deklaroi se ekzistojnë disa përgjime që lidhin emra të njohur të politikës me eksponent të rrezikshëm të krimit. Lala tha pavarësisht provave jo të plota që zotërohen, në disa dosje, dalin emra të disa politikanëve të rëndësishëm, megjithatë hetimet kanë mbetur vetëm në […]

Vazhdo të lexosh

Fatbardh Kadilli/ Qasja e re me një listë ku qytetarët janë në vend të parë, vetvetiu çon në ‘sakrifikimin’e politikanëve. Politika nuk është funksion..

Fatbardh Kadilli, sekretar për burimet njerëzore në PD mbeti jashtë listave të 25 qershorit, por ai ka mbetur i mirëkuptuar me kreun Lulzim Basha dhe aspak i keqardhur. Sipas tij, qasja e re me një listë ku qytetarët janë në vend të parë, vetvetiu çon në “sakrifikimin” e politikanëve, ndryshe nuk do të ishte e […]

Vazhdo të lexosh

Nga Jeta Toçila/ Politikanë që gënjejnë

Si rregull, kemi hyrë në stinën e gënjeshtrave, stinë, e cila në vendin tonë nuk varet shumë prej datave apo klimës. Fatmirësisht, ata që na gënjejnë kujdesen të na mbajnë ngrohtë gjatë gjithë kohës. Për këtë u shërben me zell edhe media. Madje nuk mjaftojnë në këto shërbesa as mediat në top formë dhe as […]

Vazhdo të lexosh