Paskal Milo/ Berisha është politikan i klasit të parë. Është një nga udhëheqësit politik nga më të shquarit dhe do mbetet si personazh.

Paskal Milo është kthyer pas në kohë, duke kujtuar liderin historik të Partisë Socialiste, Fatos Nanon ai bën dallimet mes tij dhe kreut aktual të selisë rozë, Edi Rama. Milo, aleati i vjetër i PS-së theksoi se Nano ishte lideri liberal i kësaj force, ndërsa Rama del jashtë këtij modeli dhe se ka marrëdhënie të […]

Vazhdo të lexosh

Silvio Berlusconi: jepem hua në këtë ankand, sepse besoj që secili prej jush duhet të bëjë maksimumin për të ndihmuar bashkëqytetarët në vështirësi

Silvio Berlusconi ka nxjerrë në ankand, në internet, një drekë më atë të ardhurat e të cilës do t’i shkojnë të prekurve nga tërmetet e fundit që kanë prekur qendrën e Italisë. “Fitoni mundësinë e rrallë për të pasur një drekë biznesi me Silvio Berlusconi. I njohur për gjanialitetin e tij në komunikim dhe si […]

Vazhdo të lexosh