Disa konstatime dhe konkluzione paraprake nga Simpoziumi Ndëkombëtar Shkencor për situatën post-tërmet!

MEMODisa konstatime dhe konkluzione paraprake nga Simpoziumi Ndëkombëtar Shkencor për situatën post-tërmet! Nga: Universiteti POLIS, Instituti Co-PLAN, dhe AUA Unioni Arkitektëve dhe Urbanistëve!—Drejtuar: Parlamentit të Shqipërisë, Presidentit të Republikës, Këshillit të Ministrave, Opozitës, Institucioneve akademike dhe kërkimore, Mediave dhe Sipërmarrjeve private!— Dokument Pozicionimi:Rindërtimi i Qytetit Shqiptar pas Krizës 🇦🇱__Ngjarjet e fund-nëntorit 2019 mishëruan një krizë të […]

Vazhdo të lexosh

Besnik J Aliaj/ Një kontribut për shkencën dhe Shqipërinë. Foto

Krenar per kerkimin shkencor ne Universitetin Polis! Biblioteka e Kongresit ne Washington DC, SHBA, perseri tregon interes te vecante per dokumentimin e botimeve tona shkencore te Polis_Press ne kuader te qendres sone OMB Obsevatori Basenit Mesdhetar, si dhe Programit Nderkombetar te PhD organizuar nga Universiteti Polis dhe Universiteti Ferrara-s Itali 🇦🇱 🇮🇹 🇺🇸 …. Kete rradhe behet fjale per […]

Vazhdo të lexosh