Deklaratë e PLL për media: Marrëveshja Rama-Basha i la mënjanë objektivat e afishuar politikë të Çadrës

Partia Lëvizja e Legalitetit ka lindur në rrethana të jashtëzakonshme, me synimin për të siguruar ekzistencën e një shteti demokraktik, mbi bazën e zgjedhjeve të lira e të ndershme. Për hir të këtij qëllimi, legalistët kanë dhënë jetën dhe kanë përjetuar privacione ekstreme gjatë diktaturës komuniste. E megjithatë, kauza jonë ia doli të mbijetojë. Pas […]

Vazhdo të lexosh