Nga Erl Kodra/ Plani Shumëplanësh i Edi Ramës për të pushtuar Shqipërinë

Kryeministri Edi Rama që në krye të herës ka patur një plan shumëplanësh; të pushtojë Shqipërinë, duke e kthyer atë përfundimisht në një pronë të Mafies dhe spekulantëve financiar ndërkombëtar. Ky shkrim do të jetë me disa pjesë, ndërkohë, ftoj të gjithë lexuesit që ta shpërndajnë atë sa më shumë në mënyrë që të lexohet […]

Vazhdo të lexosh

Nga Kastriot Islami: Ja si do ti vjedhë votat Rama, plani i detajuar

Lista/katalogu i manipulimeve që “rregjimi i oligarkisë, krimit dhe korrupsionit” të drejtuar nga Rama, ka testuar në zgjedhjet e fundit në bashkinë e Dibrës dhe synon të kryejë në zgjedhjet e ardhshme në Shqipëri nuk gjëndet në asnjë nga arshivat e institucioneve ndërkombëtare që merren me zgjedhjet. Kjo është një listë që përmban një bashkësi […]

Vazhdo të lexosh