Mësueset e Lezhës shpërndajnë fletëpalosje të Partisë Socialiste

Sali Berisha ka publikuar në Facebook denoncimin e një qytetari, që thotë se mësueset në qytetin e Lezhës shpërndajnë në rrugë fletëpalosje të Partisë Socialiste. Denoncimi në Facebook-un e ish-Kryeministrit Sali Berisha: Mesueset ne Banditistan shperndajne fletepalosjet e partise/shtet siçiliste. Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital! sb “Përshëndetje zoti Berisha! Mësueset e Lezhës […]

Vazhdo të lexosh