Paraja

Nga Philip Larkin Çdo tre muaj kështu, paraja më qorton:përse më lë këtu të qëndroj fare kot?Jam ajo që s’e ke pasur kurrë për mall dhe seks.Ende mund të nxjerrësh diçka duke shkruar disa çeqe. I shikoj të tjerët, çfarë bëjnë me të tyret:Ata me siguri nuk i mbajnë në sëndyqe.Tani kanë një shtëpi të […]

Vazhdo të lexosh