SPJV.IT: Zbulohet teksti i dorëheqjes së kryeministrit Edi Rama

Portali spjv.it ka arritur të marrë tekstin e fjalës së dorëheqjes të kryeministrit Edi Rama pas protestave të opozitës dhe vendimit të mos futjes në zgjedhje me Ramën si kryeministër. Në të vertetë teksti në fjalë është gjendur në një prej emaileve të këshilltarëve të tij më kryesor në Kryeministri, i cili ia dërgon kryeministrit […]

Vazhdo të lexosh

Amerikanët peticion për te arrestuar Soros-in.

Qytetarët amerikanë kanë nisur mbledhjen e fimrmave për nxjerrjen e një urdhër-arresti ndërkombëtarë për manjatin George Soros. Peticioni është publikuar në faqen e Shtëpisë së Bardhë dhe dhe deri tani ka arritur të mbledhë 10 mijë firma.  Nëse ky peticion nënshkruhet nga 100 mijë qytetarë, Shtëpia e Bardhë është e detyruar të përgjigjet.

Vazhdo të lexosh