Pica ju ndihmon për rënien në peshë

Sipas një studimi të ri të bërë në Portugali, pica plot me djathë dhe proshutë bashkë edhe me ndonjë spec djegës sipër do të mund të jetë zgjidhje për humbjen e tepricës së kilogramëve. Është konstatuar që kjo metodë vërtet ndihmon në humbjen e kilogramëve, sepse të hash një herë në javë ndonjë ushqim të shijshëm […]

Vazhdo të lexosh

Dieta me Kos? Për një javë do humbasësh 5 kg!

Dieta me kos është një dietë bashkëkohore, e cila bazohet në receta të pasura me proteina dhe të varfra me karbohidrate. Ajo siguron elementët e e nevojshëm ushqyes për organizmin nëpërmjet një ekuilibri ushqimor të përsosur dhe në të njëjtën kohë, pakëson ndjeshëm numrin e kalorive. Kjo bën që trupi për energjinë e nevojshme të […]

Vazhdo të lexosh