Nga Dritan Shano/ Nëse atyre sheshi “Skënderbej” atëhere u dukej si “lines” mua sot sheshi m’u duk se ishte me barrë.

#mosihaprrugëbudallait Përvojë personale urbane. Sot bleva dy libra në librarinë time të preferuar tek “Pallati i Kulturës”. M’u desh të hyja nga një deriçkë e oborrit të pasëm sepse çdo hyrje tjetër ishte e bllokuar për shkak të punimeve përfundimtare – më në fund – mbi sheshin “Skënderbej”. Nga brenda librarisë i hodha një sy […]

Vazhdo të lexosh

Kastriot Dervishaj: Vazhdon krimi shtetëror ndaj arkivistëve

Vazhdon krimi shtetëror ndaj arkivistëve Nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të Brendshme i larguan nga puna edhe dy arkivistë. Njëri administron gjithë dosjet hetimoro-gjyqësore dhe kuadrin oficer e nënoficer, me përvojë pune 10 vjeçare. Punonjësja tjetër ka në këtë arkiv 25 vjet përvojë në drejtim të përpunimit të fondeve. Janë specialistë që e njohin […]

Vazhdo të lexosh