Nga Valbona Mezini/ Me përrallën kapeni hajdutin, nuk gënjen dot më, as të madh e as të vogël në këtë vënd.

Kryeministri ka mbledh drejtoret e spitaleve dhe po na mbush mendjen se jane pis shume pis spitalet. Po ç’na thua o ditezi. Ç’po na tregon ? Perrallen e nje nate vere ? Neve qe e kemi hequr ne kurriz deshtimin tend per te bere reforma qofte edhe ne shendetsi. Qe i kemi çuar me kembet […]

Continue Reading

Endira Bushati: Juristë të të gjitha partive, ulërisni!

E lexova, stërlexova Kushtetutën…. Askund nuk shkruhet që Parlamenti ka kompetencën të zgjasë afatin për dorëzim dokumentacioni për aplikantët e Vettingut… As për aplikime të reja…. Përveç kësaj, ku përfundoi transparenca e përzgjedhjes së kandidatëve….? A mund ta bëjë këtë Avokati i Popullit, të cilit i ka mbaruar mandati dhe po luan çdo gur brenda […]

Continue Reading