18 shkurtit – Detaje nga përgatitja e PD-së për protestën.Foto/Video

Strukturat e Partisë Demokratike, drejtuesit në qendër dhe bazë po përjetojnë ndoshta ditët më të ethshme në rreth 4 vite opozitë, kjo për shkak të organizimit të protestës së 18 shkurtit. Ora News,  ndoqi nga afër përgatitjet në disa degë,  ndërsa deputetët janë angazhuar me gjithë potencialet,  pasi 18 shkurti është një ditë e rëndësishme […]

Vazhdo të lexosh