Rama pëveç mbesës së Servet Pëllumbit i fut dhe djalin në listat për kandidat në Tiranë

E ndërsa  emra të njohur të Partisë Socialiste dhe themelues nuk ja kanë dalë të jenë kandidatë për deputetë, emra të rinj janë renditur në listat e 11 qarqeve. Ndër to, në Tiranë, kandidon për deputet edhe djali Servet Pëllumbit, ish-kryetar i Parlamentit në vitet 2002-2005. Arben Pëllumbi është renditur i 18-ti në listë, me shumë […]

Vazhdo të lexosh

Strazimiri: MOS! Në paçi Zot, MOS!

MOS! Në paçi Zot, MOS! E BËN dhe madje QAN prapë…me regji! E bën sepse paftyrësia e këtyre nuk ka kufi! E bën me të njëjtën paftyrësi me të cilën Edvini, i biri i Kristaqit deklaroi në Rrmaj se kishte hapur meshën e parë… E bën me të njëjtën paftyrësi kriminale me të cilën Fatmir […]

Vazhdo të lexosh