DEKLARATË E DEGËS SË PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, BRITANI E MADHE

Partia Demokratike e Shqipërisë, Dega Britani e Madhe, po ndjek me interes dhe vëmendje të madhe të gjithë situatën e krijuar në Shqipëri pas zgjedhjes së Kryeprokurores së Përgjithëshme të Përkohëshme. Zgjedhja mes kaosit dhe tymueseve në sallën e Kuvendit, situate qe ka treguar se Shqipëria tashmë ndodhet në një moment tejet delikat. Arta Marku […]

Vazhdo të lexosh

Nga Fatbardh Kadilli/ Deputetët martirë

Nga të paktat raste kur sallën e Kuvendit e pashë vërtet si tempull të demokracisë, ishte seanca e posaçme në kujtim të Grupit të Deputetëve. Te shqiptarët kjo sallë është ngulitur në mendje si salla e ballafaqimit të përfaqësuesve politikë të shoqërisë. Por, përfaqësuesit politikë, qoftë edhe nën cilësimin përkëdhelës “të zgjedhur të popullit”, nuk […]

Vazhdo të lexosh

Partia Demokratike i ka kërkuar prokurorisë, verifikimin e të dhënave për deputetin e PDIU, Aqif Rakuipi

Në kërkesën që PD-ja i ka dërguar sot, më 4 tetor 2017, Prokurorisë së Përgjithshme dhe KQZ, thuhet shprehimisht: “Kërkojmë nga ana juaj, verifikimin e plotë të të dhënave të deklaruara në Formularin e Vetëdeklarimit nga subjekti Aqif Kahreman Rakipi, me detyrë deputet i Kuvendit të Shqipërisë. Ekziston dyshimi i arsyeshëm se subjekti Aqif Rakipi ndodhet […]

Vazhdo të lexosh