Bashkia fillon të pastrojë pusetat që rrezikohen të mbushen me qese dhe mbetje të tjera plastike.

UKT duket se ka nisur që të pastrojë pusetat që rrezikohen të mbushur me qese dhe mbetjeve të tjera plastike apo dhe inerte. Bashkia thotë se shumë qytetarë janë ende të papërgjeshëm dhe situata mbetet ende problematike në shumë zona të Tiranës. Situata bëhet edhe më shqetësuese tashmë që kemi hyrë në stinën e shirave. […]

Continue Reading

A po pastron para gruaja e Ramës, me bankën e saj?

Në fillim të muajit Shtator të vitit 2015, në media rrodhi një raport konfidencial, i mbajtur sekret deri më atëherë i misionit të OSBE-së në Tiranë. Opinioni u trondit për ato që shkruheshin aty, veçanërisht për kryeministrin e vendit, i zgjedhur vetëm 2 vjet më parë me “1 milion shuplaka”. Raporti, i hartuar gjatë vitit […]

Continue Reading