Nga Lulzim Lelçaj: Për ata që nuk kuptojnë pasojat e një “REFORME” !!!!!

Nje shembull i nje Reforme te 66 viteve me pare, e miratuar me brohoritje. Per ata qe nuk kuptojne pasojat e nje “REFORME” !!!!! Dekreti i botuar në gazetën “Zëri i Popullit” me 27 shkurt 1951, f 1 Dekret mbi ndjekjen dhe shikimin e veprimtarisë t’organizatave terroriste dhe t’akteve terroriste kundër punonjësve të Pushtetit Popullor […]

Continue Reading

Doni të teshtini? Mos e ndërprisni. Ja pasojat

Të mbash teshtimin është e dëmshme për shëndetin. Ky proces mundëson nxjerrjen e mikrobeve jashtë nga mukoza e hundës me një shpejtësi prej 160 km/h. Nëse ju e mbani atë, presioni që ushtrohet në brendësi të kokës është tepër e dëmshme dhe prek si aparatin e dëgjimit ashtu dhe shikimin. Mund të zhvillojë dëme të […]

Continue Reading