Lulzim Basha: Bojkotoni televizionet për ta ndjekur protestën nga rrjetet sociale.

Ka shpërthyer me një thirrje të fortë kundër mediave tradicionale Lulzim Basha, që i bëri thirrje qytetarëve t’i bojkotojnë televizionet për ta ndjekur protestën nga rrjetet sociale. Prej disa ditësh ka një konkurencë kokë më kokë në transmetimet direkte mes bashkëbisedimeve nga çadra e protestës dhe aktiviteteve të kryeministrit Edi Rama. Duke qenë se aktivitetet […]

Continue Reading