Thahen rreth 170 palma ne Divjake! Foto

Ky eshte nje shperdorim i dhjetra mijera eurove nga taksat e shqipetarve per fasade, propagande, dhe ku fshihen interesa te biznesit! Nderkohe na mungojn elemente baze jetik si uij i pishem, rruge, rruge bujqesore, ndricim, pasteriti etj etj… Nga ana tjeter fshati eshte lene ne harrese, vemendja eshte perqendruar ne qender se aty jane kamerat, […]

Vazhdo të lexosh