Berisha: Trafikonin tonelata drogë me avion: Këto pako me para, janë për më të madhin në Tiranë!

Më i madhi në Tiranë është Noriega, të tjerët janë më të vegjël se ai! – shkruan Berisha, pas publikimit të përgjimeve policore të trafikantëve të marihuanës në media sot. “Të dashur miq. Përgjimet e fundit të shërbimeve inteligjente, të trafikantëve të lumit të drogës që vërshon drejt Italisë, kanë zbuluar se ata, shuma të mëdha parash ndajnë me të “mëdhenjte” pra me narko-çakot dhe me “më të madhin fare” në Tiranë, i cili është një dhe […]

Vazhdo të lexosh