Mimi Kodheli padit mediat greke që para disa muajsh shkruajtën se vite më parë ajo kishte punuar si balerinë në lokalet e natës në Greqi.

Mimi Kodheli ka paditur mediat greke që para disa muajsh shkruajtën se vite më parë ajo kishte punuar si balerinë në lokalet e natës në Greqi. Lajmi u publikua nga portalet greke militaire.gr dhe makeleio.gr menjëherë pasi Kodheli i doli kundër homologut të saj grek Pannos Kamenos. Bëhet me dije se ministrja ka ngritur prej […]

Vazhdo të lexosh