Fishekzjarret e Ramës në sheshin Skënderbej, ndërsa gjysma e Tiranës mbetet pa energji elektrike

Ndërsa sytë e bashkisë dhe qeverisë u përqendruan këtë mbrëmje në shkëlqimin e sheshit Skënderbej, duket se një pjesë e mirë e kryeqytetit ka vuajtur mungesën e energjisë elektrike. Në rrjetet sociale janë një numër i madh qytetarësh që ankohen për këtë fakt, duke mos harruar të ironizojnë shkëlqimin e dritave dhe fishekzjarreve në qendër […]

Vazhdo të lexosh