Nga Kreshnik Osmani: Qëndrimi i Partisë Shqiptare “Atdheu” lidhur me krizën politike të krijuar në vënd!

Zhvillime delikate ndoshta dhe te rrezikshme rajonale dhe nderkombetare, sipas te gjitha gjasave do te pamundesojne zhvillimin e zgjedhjeve te 18 Qershorit ne Shqiperi ne afatin e tyre kushtetues, pavaresisht arsyetimeve te paraqitura publikisht nga pozita dhe opozita. Edhe nese do te kryhen zgjedhje ato do te prodhojne me shume krize sesa zgjidhje, sepse korentet […]

Vazhdo të lexosh