Ministria e Brëndshme: Orik Shyti ndër më të kërkuarit nga policia. Fotot e të kërkuarve nga policia.

Ministria e Brendshme publikon listën e 742 personave në kërkim NË LISTËN E PUBLIKUAR NGA MINISTRIA E BRENDSHME, REZULTON SE 23 PREJ TË KËRKUARVE JANË FEMRA LISTA – EMRAT E TË GJITHË PERSONAVE TË SHPALLUR NË KËRKIM, TË CILËT JANË PUBLIKUAR NGA POLICIA, REZULTOJNË TË DËNUAR ME MBI 5 VJET HEQJE LIRIE MË TË KËRKUARIT – NGA […]

Vazhdo të lexosh

“Hakmarrje për drejtësi” shpallet e pafajshme. Mes tyre edhe ai që vrau shoferin e Kryeprokurorit në mes të Tiranës.

E gjithe organizata kriminale shpallet e pafajshme. Tashme te gjithe banditet  e kesaj organizate kriminale jane te gatshem per ti perdorur per zgjedhjet e 18 Qershorit. Këtë vendim ka dhënë mesditën e sotme gjykata e Apelit për Krimet e Rënda. Gjyqi ndaj tyre kishte vite që vazhdonte dhe sot kanë marrë pafajësinë. Anëtarët e  organizatës […]

Vazhdo të lexosh