2 milionë dollarë për Teatrin e Operas nga Kina

Qeveria e Republikës Popullore të Kinës i jep Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë një grant me vlerë 2 milionë dollar. Shuma do të përdoret për pajisjet në zbatimin e punimeve të projektit me objekt: Rikonstruksioni i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit dhe Ansamblit Popullor. Marrëveshja ekonomike-teknike ndërmjet Qeverisë së Republikës Popullore të […]

Vazhdo të lexosh