Truku që përdori çifti Rama- Meta për vetting-un

Dje shumica parlamentare gjendej në një nga momentet e saj më të vështira. Nga njëra anë ajo duhej të votonte sipas afateve ligjore ngritjen e komisioneve të vettingut. Por një gjë të tillë e bënte të pamundur Bojkoti i opozitës. Përpara Ramës dhe Metës shtroheshin disa rrugë. Ose ti ngrinin komuisionet me anëtarët e tyre […]

Continue Reading