E dështuara, Arta Marku : E lumtur që po ja pasoj ish-shokut tim të klasës

Ish-prokurorja e përgjithshme e përkohëshme Arta Marku i ka dorëzuar sot detyrën kryeprokurorit të ri Olsian Çela. Marku ka nisur fjalën e saj përshëndetëse me falenderim për kolegët vendas dhe të huaj si dhe për mediat duke i quajtur “të pazëvendësueshme”. Ish-kryeprokurorja Marku uroi Çelën për detyrën e re. Olsian Çela u zgjodh mes tre […]

Vazhdo të lexosh